dimarts, 2 de juliol del 2013

Si chef !

Hola que asei! Ara no recordo si ja hem dit que estem assajant a l'espai Sitges o Si-chef (broma fonètica dolenta). 
No sé si es nota però comencem a estar cansats... Els assajos, la convivència i els partidets de basquet ens passen factura!  Tot i això no parem de currar i crear. 

Foto artística amb petit spoiler de l'espai Si-Chef
Ah, per cert, hem tingut visita! A part de compartir casa amb altra gent avui ens han vingut a veure la Iolanda i el Nico (peña que sabe mucho y muy guapos).

Bromes a part, l'espectacle va avançant i agafant forma a molt bon ritme. Estem molt contents de la feina que està fent el Jorge (i de la nostra també, que coño!). 
Demà anem de visita a Barcelona per rebre una súper formació de Màrqueting-vende tu espectáculo-treu profit a FiraTàrrega-crea el teu dossier-i no sé que més (com ens cuiden aquests de Fira Tàrrega, eh!). Realment en tenim moltes ganes i esperem absorbir com esponges i treure molt suc d'aquesta sessió. 



Potser us esteu preguntant el perquè de Si-Chef... Doncs bé, heu de saber que avui és la súper final de MasterChef... I quina importància té això en la nostra residència? (en realitat cap) Doncs que tres quarts de la companyia en són addictes. Mireu si és així que a partir d'ara hem de respondre a les indicacions del Jorge amb: Sí Chef!.  Hauríeu de veure el panorama que hi ha a la cuina mentre escric aquest post...estan tots enganxats a dos centímetres de la pantalla de l'ordenador mirant la preparació exprés de la caldereta. Quin mal rotllo, no? Mireu, mireu...
Jo fent el post.                                 Addictes a MasterChef
De totes formes, Íntims hem fet una predicció sobre la súper final i per a que així consti:
Avui dia 2 de Juliol a les 24:00 Íntims Produccions declara que el guanyador de Master Chef edición 2013 serà el Juan Manuel.


Fins aviat Chefs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada