dilluns, 1 de juliol del 2013

Primera setmaneta a Tàrrega

Ei! Com va? 

Us explicarem una mica com estem i que hem fet aquests primers dies per Tàrrega (o com diuen aquí, Targa). Vam marxar de Lleida el dia 26 de juny. El Teixi i el Carta amb el cotxe de l'Ori (Oriol Esquerda) plens fins la bandera. Els altres (l'Isaac, la Sandra i el Rafa) van pujar amb el cotxe de la mare de la Sandra. 
Ens vam instal·lar en un col·legi (a l'escola Pia crec que es diu) on hi ha un camp de futbol i de bàsquet i on ja em fet més de un partidillo... Però... això tampoc és molt important. Al que anava. Més tard vam anar a veure "El Lloc". L'espai on assajarem i farem l'obra a FiraTàrrega i... Ah! També farem un assaig obert el dia 15 de Juliol on hi sou tots convidats trucant al telèfon de la Fira (973 310 854). Us hi esperem!! 
Després de la falca publicitaria continuo explicant. 


Aquesta és la nostra cuina
L'espai és realment molt xulo, es poden aprofitar coses molt potents i l'adaptació està sent molt bona. No us ensenyarem cap foto, perquè aixi guardarem la màgia. Jejeje.

Els dies són molt intensos i molt actius, ens despertem aviat (be...tampoc tant...) i anem a dormir tard (això si!). Assagem i provem coses tècniques (avui em fet una prova amb unes llums que portàvem de Lleida). 
No us penseu que no tenim temps lliure, com ja us he dit, hem aprofitat per jugar una mica a pilota. El primer dia vam jugar a un joc que ens agrada molt què és el A, E, I, O, U i se'ns va colar la pilota al teulat del costat i, atenció, el Jorge va haver de fer un espectacular parkour per recuperar-la (Així explicat tampoc sembla molt espectacular, però a nosaltres ens ho va sembla. Que passa?!) Ah! I també vam jugar a bàsquet, on l'Isaac es va torçar el turmell. S'hi va haver de ficar gel i tot... Però, tranquils!! Ja està bé i pot continuar la seva residència amb normalitat! 
Moment fatídic de l'accident.
A més, heu de saber que hem anat al mercat a comprar els dinars i els sopars dels pròxims dies. A la zona també hi havia el típic mercadillo (Dels de: "Ai Marias! Todo a 6 euros aarhr me lo quitan de las manos")

L'isaac amb part de la compra                        El mercadet de Tàrrega
Us deixem un regalet. Un vídeo que ens ha ensenyat el Jorge de la Casa Yamam.
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada