dimecres, 3 de juliol del 2013

Momento a momento

Ja som a casa (ojala fóssim a casa, aquí els llits són molt incòmodes...) i després de dutxar-nos i relaxar-nos una mica... L'Isaac i el Rafa estan a l'habitació del costat fent una mena de ritual satànic basat en flexions, abdominals i Steel Panther... El Carta i el Teixi estan a la dutxa cantant un repertori de cançons que van des de El Canto del Loco fins a Mecano... El Jorge i el Nico estan passant notes de l'assaig i l'Oriol està preparant el sopar (ell sí que és el Master Chef). I jo (la Sandra)... doncs jo escric el post!

No us penseu que avui hem fet festa per a celebrar que va guanyar el Juan Manuel (del MasterChef edición 2013 i del que ahir vam preveure la victòria).
Només despertar-nos, dos dels que havien d'anar a la Súper Formació de Barcelona han caigut a les malignes xarxes dels llençols (vaya, unos vagos) i no han pogut anar-hi, així que l'Oriol i jo hem anat cap a les terres Barcelonines.
Hem de dir que hem aprés moltíssim de la Súper Formació i que a més a més hem pogut conèixer a gent d'altres companyies que actuaran amb nosaltres.

Mentre nosaltres caminavem per les rambles la resta han estat assajant i... assajant!  (I fent un vint-i-u de bàsquet)

Realment avui no ens han passat moltes coses més... Vivim al moment, o com diria el Jorge: "Momento a momento". Ara és moment de sopar, així que us deixem!

Fins aviat!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada