dimarts, 24 de setembre del 2013

Lleida, prepara't que venim!

Ei ja tornem a se aquí! Suposo que heu notat que ens hem agafat uns dies de vacances. Bé, dic vacances per no dir "no hem pogut publicar perquè estàvem a tope de feina".  
Fora conyes, després de la residència que vam estar fent durant vint dies a Tàrrega, vam seguir treballant a Lleida durant les dues últimes setmanes d'Agost. Ens han passat tantes coses durant aquesta segona residència que no sabria com explicar-vos... 
Imatge d'un dels passis a Tàrrega

Per fer-vos un resum: la primera setmana d'assaigs la vam fer a la torre del Teixi, El Magatzem... tot semblava normal fins que vam veure que el  Rayo (el cavall del germà del Teixi) era l'amo de la casa... Sembla broma però era un pesat, es posava al mig tota l'estona, podies estar esmorzant tant tranquil i de sobte et venia el cap d'un cavall i es menjava tot el que trobava. Molt fort. 
Bé, i la segona setmana la vam passar entre olivers a Tamarit, a la torre de la Sandra, La Madalena. També semblava tot normal fins que vam veure que les habitacions no tenien porta, tenien cortina... ja us podeu imaginar que a les nits allí no dormia ni cristo! 

Finalment va arribar el moment de l'estrena a Tàrrega. Mare meva, crec que mai havíem estat tant nerviosos. Crec que no ens vam creure que estàvem a la Fira fins que es va acabar...

Les nostres acreditacions
Realment l'experiència a Fira Tàrrega va ser brutal, ens va deixar eufòrics. Mireu si és així que quan vam acabar l'últim passi vam anar a sopar al xino (al que anàvem cada dia) i després ens en vam anar al MAKOKI! Però això no va ser tot... després d'anar al Makoki, estàvem tan emocionats i teniem tan poques ganes de marxar que ens en vam anar a un parc a juga... si, si... a jugar.



I per això, després de l'estrena a Fira Tàrrega ens disposem a petar-ho a Lleida, la nostra ciutat!
Així doncs ens podeu venir a veure al Teatre de l'Escorxador de Lleida els dies 28 i 29 de Setembre. Entrades a la venda a la taquilla del teatre de 17 a 21h!

Us hi esperem a tots, nosaltres estarem  molt motivats!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada