diumenge, 7 de juliol del 2013

Set del set siveret

Uno de Enero, dos de Febrero, tres de Marzo, cuatro de Abril, cinco de Mayo, seis de Junio, siete de Julio San Fermín. A Tàrrega hemos de ir, con una bici, con una bici, a Tàrrega hemos de ir, con una bici i un monopatín! 

La bici
El monopatín



















Ahir va marxar el Nico i va arribar la Cris (és possible que siguin la mateixa persona). A més a més també han vingut els Ponten Pie que són molt simpàtics i han portat un carabassó gegant que no cap a la nevera, de fer li hem hagut de tallar la punteta per a que entrés al frizer. 

Aquest matí hem tingut temps lliure per a repassar text i jugar. El Jorge i la Cris han anat a un bar a fer una repassada al text però han tornat de seguida perquè a Tàrrega ha arribat la onada de calor i s'han marejat de sincope. 

Al tenir el matí lliure hem netejat roba bruta i hem descobert un barnús de color rosa molt suau. Sospitem que és dels Insectotropics (si algun Insectotropic llegeix això i vol recuperar-lo que es posi en contacte amb nosaltres)

El barnús en qüestió

Per cert! no us hem explicat el súper dinar que ens vam fer l'altre dia! Vam anar a un bufet lliure molt bo. Mireu que contents estem a la foto que ens vam fer. (El Jorge surt una mica estrany però no us preocupeu, està bé).

Tots súper contents perquè no hem de cuinar ni netejar

Per acabar us deixem amb dues cançonetes que últimament no parem de cantar:
La primera és la de la de la Amy Macdonald, aquella que va estar tant de moda fa uns estius. El Rafa i jo (Sandra) sempre que estem amb la guitarra acabem tocant aquesta cançó i fent una mena de jam session a partir d'ella. 
I la segona és una de Mago de Oz que també va estar molt de moda en la seva època. Aquesta la volem dedicar als nostres companys de Ponten Pie perquè si us fixeu en la lletra diu: "Ponte en pie alza el puño y ven...". Esperem que us agradin.

Fins aviat!!

Cançó 1 (Amy Macdonald -  This is the Life)



Cançó 2 (Mago de Oz - Fiesta Pagana)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada