dimarts, 25 de juny del 2013

Nenes os vamo' a sorprendé

Tot té un inici i et volem explicar el nostre. Deixa que ens presentem: Som Íntims Produccions, companyia de teatre de Lleida i estem a punt de marxar a Tàrrega a fer una residència i... Espera't. Ja arribarà tot això. Comencem pel principi.
Com a companyia portem “treballant” des de finals de juny del 2012. Fent unes braves informals al Roma (Un bar de la nostra ciutat famós per aquest plat) vam decidir quin tipus de teatre volíem fer: íntim amb el públic, utilitzant espais alternatius, i buscant conflictes propers a la gent, reals i sincers. Vam plantejar uns primers exemples en un tovalló de paper al mateix bar (Rollo el contracte de Messi), va ser un primer gran pas.

El nom de la companyia (Íntims Produccions) no el vam decidir fins a principis de Juliol. Vam fer un dinar a la torre del Carta (Marc Cartanyà) i mentre dinàvem uns macarrons amb salsetes va sortir el nom de ÍNTIMS PRODUCCIONS (Va sortir també "Produccions Íntimes" però ens semblava algo com de llençería o de porno...). El “Íntims” és evident, no? El fet de la intimitat amb el públic, la intimitat dels conflictes que volem tractar... I el “Produccions”... be... el produccions és perquè potser algun dia acabem fent poesia, o cine, o macramé. Qui sap? Aquest dia vam parlar amb la Iolanda Monsó i vam acordar que ella faria el nostre logo. S'ho va currar i ens encanta.

Foto: Xavier Toll
Va ser al setembre, en les dates de FiraTàrrega de 2012 quan vam anar a veure Que Vaya Bonito. L'obra escrita, dirigida i interpretada pel que més tard seria el nostre director: Jorge-Yamam Serrano. Aquest dia vam veure la llum. Vosaltres sabeu el que és sortir d'un espectacle en el que t'han remogut i t'han fet riure a parts iguals? Amb la sensació d'haver format part de l'espectacle i amb cert sentiment d'enyorança quan marxes? No? Doncs vine al Lloc!! Jajaja. No, en serio. Vam sortir flipant. I vam tenir clar que volíem que el Jorge ens dirigís. I per tant, el 23 d'octubre li vam enviar un correu informant de la nostra existència i de les ganes que teníem de posar-nos a les seves mans. Saps que? Vam estar a punt d'enviar-li un correu xunguissim amb l'assumpte “Nene te vamo' a sorprendé” Aquell dia estàvem molt nerviosos i no sabíem que fèiem. Fins i tot se'ns va colar una foto del Chiquito de la Calzada que ens havíem posat d'avatar... Ah! Mes o menys en aquestes dates ens vam constituir com a companyia de forma LEGAL. Ojo al dato.  


Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada